هشدار درباره بحران انرژی ناشی از تحریم ضدروسی-راهبرد معاصر
عراقچی: نحوه تعامل ما با سوریه بستگی به رفتار طرف مقابل دارد وزیر خارجه آمریکا: از سرعت سقوط نظام اسد متعجب شدیم عراقچی: آماده ورود به مذاکرات سازنده و بدون تاخیر در خصوص برنامه هسته‌ای هستیم دیدار ابومحمد الجولانی با وزرای خارجه فرانسه و آلمان احضار سفیر ایتالیا در تهران به وزارت خارجه توضیح وزارت خارجه لبنان در مورد تنش فرودگاه بیروت الاخبار: سفر السودانی به ایران با هدف نزدیک کردن دیدگاه‌های تهران و دمشق است اعتراض شدید تهران به کابل نسبت به تحدید نامتناسب آب‌های ورودی به ایران ۱۶ کشته و زخمی در پی برخورد یک هواپیما به ساختمانی در کالیفرنیا انفجاری مهیب فرودگاه خلخله در جنوب سوریه را لرزاند حضور مجتبی امانی، سفیر ایران در میان شهروندان لبنانی تجمع کننده در مقابل سفارت ایران در بیروت + فیلم راننده سایبرتراک منفجر شده برابر هتل ترامپ یک نیروی زبده ارتش آمریکا بود تنش در فرودگاه بیروت/ بازرسی شدید مسافرین هواپیمای ماهان ایر واکنش سفیر ایران به احضار توسط وزارت خارجه ایتالیا وزیر خارجه حکومت جدید سوریه: تهران باید در سیاست خود در قبال دمشق تغییر اساسی دهد

هشدار درباره بحران انرژی ناشی از تحریم ضدروسی

وزیر انرژی عربستان سعودی هشدار داد که تحریم‌های غرب علیه روسیه ممکن است به بحران انرژی منجر شود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۱ - ۱۶ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 05
کد خبر: ۱۷۱۷۰۹

به گزارش راهبرد معاصر، «عبدالعزیز بن سلمان» وزیر انرژی عربستان شنبه هشدار داد که تحریم‌های غرب علیه روسیه ممکن است در آینده به کمبود انرژی منجر شود.

 

عبدالعزیز بن سلمان در کنفرانسی در ریاض در پاسخ به سوالی درباره تاثیر اقدامات تجاری بر بازار انرژی افزود: همه تحریم‌ها به کمبود منابع انرژی تبدیل می‌شود در حالی که ما نیاز مبرم به آن داریم.

 

وی در ادامه تاکید کرد:«عربستان سعودی در حال تلاش برای ارسال گاز مایع به اوکراین است. این گاز معمولاً به عنوان سوخت برای مصارف پخت و پز و گرمایش استفاده می‌شود».

 

وزیر انرژی عربستان سعودی تاکید کرد که اتحادیه اروپا مجموعه‌ای از تحریم‌ها را علیه روسیه اعمال کرد. همچنین دیگر کشورهای غربی به عنوان بخشی از تلاش‌های خود برای محدود کردن توانایی مسکو در زمینه تأمین مالی جنگ در اوکراین، اقداماتی را اعمال کردند.

 

عبدالعزیز همچنین در پاسخ به پرسشی درخصوص درس‌هایی که از تحرکات بازار انرژی در سال 2022 آموخته شد، تاکید کرد که مهمترین چیز این است که بقیه جهان به اوپک پلاس اعتماد کنند.

 

وی اعلام کرد: «ما یک گروه مسئول از کشورها هستیم، همه مسائل مربوط به بازار انرژی و نفت را در یک سبد قرار می‌دهیم، اما در مسائل سیاسی دخالت نمی‌کنیم».

 

ائتلاف اوپک پلاس به رهبری عربستان سعودی و روسیه و شامل حدود 23 کشور صادرکننده نفت است که 13 کشور آن عضو سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) هستند.

 

کمیته وزارتی نظارت بر توافق ائتلاف تولیدکنندگان عضو سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک پلاس ) و غیراوپک پلاس بر تعهد به توافقنامه همکاری (DoC) مبنی بر کاهش عرضه روزانه 2 میلیون بشکه‌ای در نشست پنجم اکتبر سی‌وسومین نشست اوپک‌پلاس 2022 تأکید کرد.

 

ائتلاف اوپک پلاس با تصمیم خود در ماه اکتبر جهت کاهش 2 میلیون بشکه‌ای تولید باعث عصبانیت آمریکا و سایر کشورهای غربی شد. غرب انتظار داشت اوپک پلاس با افزایش تولید و پایین آوردن قیمت سوخت به اقتصاد دنیا کمک کند.

 

چهل‌وهفتمین نشست کمیته مشترک وزارتی نظارت بر توافق اوپک‌پلاس به‌صورت ویدئو کنفرانس یکم فوریه 2023 برگزار شد.

 

قرار است چهل‌وهشتمین نشست کمیته وزارتی نظارت بر توافق اوپک‌پلاس سوم آوریل 2023 برگزار شود./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار